Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄCKER

droppar av tröst

och lidandets droppar

vår, ändå höst

alla dalar och toppar

droppar av höst

kommer ej från systemet

låt nu Din röst

tala frid till problemet

 

 

strimmor av ljus

under mörka gardiner

mörklagda hus

men en vårsol som skiner

mitt sköra krus

som har sprickor, som läcker

störande brus

ta mig hem, Gud

det räcker

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-05-05 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt skaldar poeten om sorgens krus

vackert
2017-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP