Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur Den förlorade barnomsorgen


OÖNSKADE BARN BLIR RÄDDA BARN SOM BLIR FARLIGA BARN

Det här med att bli förälder är inte
så svårt men att vara det är svårare.

Vem som helst får bli förälder med
den konsekvensen att 60% av alla
nyfödda är oönskade av en eller
bägge föräldrar.

Kostnaderna för dessa misstag be-
lastar samhället enorma summor
och leder till oerhörda lidanden
för barnen.

De som inte kan få barn på bio-
logisk väg och söker adoptera
däremot underkastas den mest
rigorösa kontroll som tänkas kan,
där de nästintill avkrävs vara
munkar och nunnor för att
identifieras som godtagbara
adoptionsföräldrar.

Det är något som inte stämmer
när psykopater,kriminella,
knarkare och alkoholister,
psykiskt sjuka och pedofiler,mfl
inte alls utsätts för den sortens
rannsakning.

Inför lämplighetstest som inför
körkort,för alla som är sexuellt
aktiva och låt dem genomgå en
gentest och släktstudie om vad
som finns på deras respektive
släktträd,för dessa oönskade
barn förorsakar flera dödsoffer
än trafiken.

Rädda barn blir farliga barn,
om de ens orkar leva.
Politiker är inga tänkare.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-06 12:08



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja,det lär knappast bero på att de införde 1800-talets uppfostringsmetoder för tio år sedan,nämligen "aga" bojkotta England !
2017-05-06

    Sefarge VIP
Talade en gång med
En Eu parlamentarliker
Och Tory politiker i England
som påstod att morden
gått ned sedan 70-talet
Där p.g.a Nya Abort-lagar
Hävdade hon enträget!



2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP