Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRÅKRÖR

Game over ! allt är sagt,boken är klar.

-Så ! men vad tänker du ägna dig åt sedan då ?

Bli språkrör för rikssvenskan.

-Ar do språkrasist ?

No ! bara dialektrasist,det nationella språket måste renas.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-07 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP