Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORALSEX PÅ SKÅNSKA

När en skåning ska uttala ordet ORALSEX,inleder hon med att vispa runt med tungan kring O-et i fruktlösa försök hitta R som blir till ett J.

Gomspaltet orerar därefter med vokalen A,som klibbar sig fast med L vilken glider runt i munhålans slemmigt kläggiga munhåleväggar tills det halkar på S.

Därpå uppkommer ett gurglande läte tills E och X slinker in och bildar ordet ORALSEX som av skåningar ut-talas OJALSEX !




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 628 gånger
Publicerad 2017-05-07 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP