Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TERAPEUTER ÄR VAMPYRER

Vad allt är inte psykologins och psykiatrins terapeuter om inte hypnotisörer och vampyrer som själsutsugare även begår psykisk våldtäkt !

Stackars människor som råkat i deras fångstnät,de inbillas en massa saker om sig själva,som de inte visste,och tror sedan på lögnerna terapeuten itutat dom,sedan hon skrivit ut ett livstidsförslavande och vingklippande reccept.

Snart har de förslavat hela jordens befolkning med sina personlighetsförändrande droger och diagnostiserat hela mänskligheten,så till slut är det bara djuren som är normala.

De borde ställas inför Europadomstolen för brott mot mänskligheten.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-08 04:57



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Däremot är det ju glädjande att du hittat nån som kan hjälpa dig med din specifika problematik,vad nu den kan vara,själv har jag gått fr praktik till teoretisk forskning.
2017-05-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rekommenderar uteslutande och utan förbehåll människor äkta sig för den psykiatriska häxkitteln.
Psykiatriker är intet annat än sexualneurotiska freudianer med navelkomplex och pedofila böjelser,varav det sista ammades under moderns incestuösa förhållande med fostret under graviditeten.
Det du !
2017-05-09

  KattenKin VIP
Glömde tillägga att han jobbat som psykiater i en herrans massa år, för det var ju det saken gällde *fniss* , så hur kunde jag glömma det!, och verkligen på riktigt hjälpt en herrans massa folk! Där av min omvärdering. Psykiatrin har ändå spelar en avgörande roll för mångas väl och ve. Det går inte att komma runt den saken.
2017-05-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det kryllar av jesusar på vår jord !
2017-05-08

  KattenKin VIP
Vi borde rita om kartan ser jag! Fast det visste jag egentligen redan. Vi sjunker ner i drogad dvala lite till mans här på vår jord. Enda sättet att få oss att stå ut kanske.

Jag har dock lärt känna världens finaste man som kan jämföras med Jesus, så jag har varit tvungen att omvärdera en del: *Allt är inte som det verkar. *Dra inte alla över samma kam. *Jesus trampar vatten idag i Skellefteå.

Tack för text som drog igång kommentarlust.
2017-05-08

  Ric
Från Qvick till bröderna i Kevinfallet. Ja fängsla galningarna för gott.
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP