Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOM KUNDE TALA

Gick på gatan idag,

mötte folk,

vissa av dom kunde tala.

 

En berätta hon hade träffa Jesus,

en annan har sett UFO,n

och mött rymdvarelser,

sen vare några som trodde att

Allah var Gud och inte judarnas

Gud.

 

Jag sa inget,

lät dom pladdra,

ruskade till sist på huvet

åtföljd av en axelryckning

och gick därifrån.

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-09 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP