Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄKTENSKAPET ÄR LEGALISERAD PROSTITUTION

Var hör kvinnan hemma ?

- I köket,diskhon och i sängen.

Vad är hennes uppgift ?

-Att behaga mannen.

 

Var hör mannen hemma ?

-På fotbollsplan,travet o krogen.

Vad är mannens uppgift ?

-Att försörja kvinnan.

Vad är äktenskapet ?

-Legaliserad prostitution.

 

Vad är familjen ?

-Ett affärsföretag.

Varför skiljer man sig ?

-Därför att de gifter sig

som främlingar och skiljer sig

när de lärt känna varandra.

 

Vad är  barnens betydelse ?

-En parantes i marginalen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-09 18:01



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Rätt sant det där! Å, många ligger med varann för å skaffa barn till
Världen. Få barn är ingen dj. Rättighet! Men å ha sex BORDE va´ det.. Fast det är ett strängt kontrollerat Tabu, - mot vite -
-- förbjudet ! Har jag märkt!!

2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP