Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon hatar mig

Jag vet att någon hatar mig
som jag alls inte känner till
jag vet att någon slår på mig
någon slår på mig som vill vara som jag
vem det är kan jag inte säga nu
men det skulle ju kunna vara du

Jag vet att någon tycker att
som jag är ska man inte va
jag vet att någon sparkar mig
någon sparkar mig som inte är som jag
vem det är kan jag inte säga nu
men det skulle ju kunna vara du

Jag vet att någon hoppas att
jag ska misslyckas i mitt liv
och någon kommer skratta då
den som skrattar kanske verkligen är glad
vem det är kan jag inte säga nu
men det skulle ju kunna vara du

Jag vet att någon önskar att
jag bara kunde hålla käft
det känns som någon viskar det
någonstans nära eller väldigt lång bort
vem det är kan jag inte säga nu
men det skulle ju kunna vara du

Jag vet att någon säger att
jag kan fara åt helvete
och någon vill nog se mig död
är det någon som jag råkar tycka om?
vem det är kan jag inte säga nu
men det skulle ju kunna vara du




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-10 01:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande!
2017-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Nåja...NÄSTAN alla...
2017-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Massor av folk hatar mig. Jag vet vilka de är.
2017-05-10

  Maria Sundelin VIP
Det här gäller oss alla.
Det har hoppat in ett se för mycket i raden om död
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP