Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTLYS EN TÄVLING OM ALLAS LIKA VÄRDE

Utlys en tävling där alla vinner

eller förlorar,

allt enligt allas lika värde

i demokratins namn,

ifall den nu är värd sitt namn.

*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-10 06:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd!
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP