Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Ensamheten gnäller och tär
Spelar ingen roll om du är själv
Eller med flera är
Du är ej tillräcklig nog
Den tanken får ångesten att gro
Det smärtar att se när andra ler
Men inte mot dig
Du vill in till en annan dimension
Där rädslan fått nog
Där liten blir stor
Och där andra kan se
Vem du egentligen e




Fri vers av Josse93
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-10 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse93
Josse93