Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANSTÄLLNINGSGUIDNING PÅ PSYKET

Så det är ni som sökt tjänsten som vårdare här på psykiatriska vårdinrättningen ?

-Ja !

Ja,kom då och följ med mig här ska jag guida er runt och presentera de intagna patienterna.

Han där kan förutspå allt som ska hända i framtiden.

Hon som sitter i soffan är en tidigare skådespelerska som fastnat i en roll.

Den där borta är ett matematiskt geni som kan uträkna slutsumman av sista talet dvs oändlighetens matematik,han var tidigare lärare i just matematik.

Därute i parken går en av alla som hör röster från gud och får uppmaningar göra saker.

Kvinnan som går fram o tillbaka i korridoren har tidigare arbetat i tjugo år inom psykiatrin och har nu själv blivit patient.

Ja,du ser det kan drabba vem som helst om man inte har distans till yrke och privatliv.

Här gäller det att hålla hårt på sin integritet,så inte någon byter identitet med er,för de är mästare i projicering och manipulation.

~



Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-10 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP