Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland vita lakan..

Det är som en varm klump i magen,
En klump som leder upp till hjärtat,
När klumpen nått hjärtat börjar det göra ont,
När det gör ont i hjärtat sprider det sig till hjärnan,
Hjärnan och dess tankar arbetar snabbare än ljusets strålar,
Sen börjar den mörka dansen mellan hjärna och hjärta,
Man försöker låta bli att känna efter,
Men det är svårt, det gör så ont,
Du är inte bra för mig,
Jag har gjort allting för att undvika dig,
Jag försökte vara stark,
Men det slutar alltid likadant,
Du omfamnade mig varmt ännu en gång,
O där låg vi bland vita lakan tillsammans igen,
Där låg vi, ångesten o jag....




Övriga genrer av Tippytoe
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-11 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tippytoe