Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar hem

Jag går stigarna
i min barndoms skog
och även om jag blundar
hittar mina fötter
hem




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-05-12 08:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet, på vissa ställen man gått som barn, hittar fötterna ännu hem!
2017-05-21

  Bo Himmelsbåge
Jaa... Vissa invanda barndomsstigar går av sig själva... de leder alltid rätt och hem... Jag önskar att det vore så oftare,
även som vuxens...!

Mycket fint!
2017-05-15

  Bibbi VIP
Gott att veta vägen.
2017-05-15

  Ingrid Trolle
Skön text om det rofyllda
i kroppsminnet, som alltid
hittar hem!
2017-05-13

  Goraxy 89 Orion VIP
På en känd stig kan man ta sig fram i kompakt mörker utan att ens snubbla. Jag har testat detta under mörka höstnätter så jag vet precis hur man följer stigen utan att ens kunna se handen framför sig !

Bra !!!
2017-05-13

    Birgersdotter VIP
Underbara slutord!
2017-05-12

  Chawa VIP
Mm, så fint om själsliga band! Texten förmedlar både trygghet och värme.
2017-05-12

    Dan Myrbeck
Ja, hemmavid är
man hemma på.
2017-05-12

  Anya VIP
Jaa på vissa ställen är man så hemma så fötterna hittar av sig själv. Bra skrivet!!!
2017-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar att minnena finns kvar i hela kroppen!
2017-05-12

  Salvation Pepper
Hemtrakten som sitter i blodet.

Tryggt och skönt.
2017-05-12

  ULJO
Väl trogen sin hembygd och dess omgivningar
2017-05-12

  Monika A Mirsch VIP
Så luftigt och insiktsfullt och träffsäkert.
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP