Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖKARENS DILEMMA

Vad söker du okände främling ?

-Det jag inte kan få.

Och vad är det ?

- Det som inte finns.

Men varför då inte nöja dig med det du kan få

och det som finns ?

-Jag söker det jag inte kan få och som inte finns,

därför att jag inte vill ha det jag kan få och som finns.

Allt finns inom dig ! 

                               *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-12 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP