Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild : Dante et Virgile aux enfers dit aussi la barque de Dante. E.Delacroix


SVERIGES DANTE OCH VERGILIUS

När så Löfven beledsagades av Åkesson

och togs till helvetets förgårdar,

där han fick se hur landet ligger

och sakernas tillstånd,

så som de föreligger,

skakades han så i sina grundvalars trosuppfattning,

att han aldrig mer blev densamme.

Han blev socialdemokratisk sverigedemokrat.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-13 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP