Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PILGRIMSVANDRING "SANTIAGO DE COMPOSTELLA"

Pilgrimsvandring kan vara en filosofisk vandring,

en poetisk vandring,

en eftertänksamhetens vandring,

den kan också vara terapeutisk strategi,

i en läkningsprocess,

från en traumatisk upplevelse,

sorg eller misslyckande.

Under vandringen kan man även möta människor från världens alla hörn,

som kanske har varsin pusselbit med sig i ryggsäckarnas livspussel,

som människan utgör i sin gemensamma helhet.

Att vandra är meditation,

satt i rörelse.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-13 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP