Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIRKUS SOM NÖJE ÄR PSYKOLOGISK BARNMISSHANDEL OCH VANVÅRD

Det bör klassas som psykisk barnmisshandel
och socialpsykologisk vanvård,dra med sig
barn på Cirkus,zoo och andra inkomstbring-
ande nöjen,som hålla djur i fångenskap under
tortyrliknande förhållanden,tämjda,skrämda,
hotade,slagna,kedjade och drogade,inte olikt
den behandling människor inom psykiatrin
och äldreomsorgen utsätts för.

Man säga att det man inte vet mår man inte
dåligt av,men att ljuga för sina barn,straffar
sig dubbelfalt.

Det finns inget straff som kan kompensera
de brott människan begått likväl mot sin
egen art som djuren. 

--




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-14 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP