Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNNU EN VÄN

ännu en vän

läggs till skaran av män

nu har en vän

gått ur tiden igen

en dödsannons

och mitt hjärtas respons

chocken och sen:

insikten

saknaden...

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2017-05-14 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet, beklagar. Varje förlust är lika stor!
2017-05-14

    Taly
väl skrivet. beklagar alla vänförlusterna.
2017-05-14

  mare VIP
Evigt farväl
en dag lämnar
vi människor
jordelivet
det gör ont
att mista någon


2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP