Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALDRIG ENSAM MED DIG SJÄLV

Terapeut :Så ni känner er aldrig
ensamen ni ?
-Aldrig !
Jag har alltid sällskap med mig själv,
kan inte åka bort eller göra nånting
utan att jag är med mig själv.

Terapeut :Önskar ni att ni fick vara
ifred nån gång ?

-Ja,jag bli så trött på mig själv jämt
och ständigt för jag får aldrig vara
ifred liksom,
och så är jag ledsen fast jag är glad
samtidigt och svara emot mig själv
fast jag har rätt,så ja vet varken in
eller ut för när jag väl gått in så vill
jag ut igen,dessutom måste jag alltid
göra samma sak två gånger bara för
att bevisa för mig själv att jag kan
göra det bättre än jag själv.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-15 01:07



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jaa..de E outhärdligt ! enda utvägen ä väl att ta live av sig själv så man få va ifred.
2017-05-15

  Ric
Haha, jag känner igen mig här.
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP