Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artrik Jord

åh jo...

stunders konvergens

tiden krumbuktar sina svar intill oigenkännlighet

och nog styr hon somligt, dock ej äpplets blomning

nu är det snart dags

det pupillas öppnas spricker åter sprucken doft.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-29 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin denna!
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP