Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianostämningen


Plötsligt hittade jag rätt
jag hade varit på reträtt
mitt spel var inte bra
vad kunde det va?

Han stämde länge och väl
hade sina skäl
pianot var ostämt och fel

Tonerna fanns på nytt
spelet flöt på som aldrig förr
toner jag aldrig spelat förut
flöt ur mina händer ut

Nu spelar jag varje dag
med stort behag
Nu är pianot mitt igen
känslan är skön
och ger mig nya rön
om musikens oändliga
bön




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-15 10:20



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja efter gitarrstämmarens intåg blev spelandet en glädjenivå högre om inte mer
2018-01-15

    ej medlem längre
Jepp. Precis så känns det. Man hittar något man inte visste att man saknade.
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP