Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket kostar moralen ?


DEMOKRATINS OSKRIVNA LAGAR

Kriminalpolisens skensatsningar bekämpa kriminaliteten där den sofistikerade nepotismens korruption av insiderbrott,har ett djupt inrotat fäste,lik en röta som sprider sig som mögelsvampar inom de lyckta dörrarnas förhandlingsbord.

Det är bara en tidsfråga innan det kommer till allmän kännedom,om hur demokratins goda föresatser utnyttjas som täckmantel för dess motsatser,på vilkas olika värdegrunder människor bemöts och behandlas,allt enligt allas olika värdes-lagens " Lex non scripta"




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-15 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP