Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan rummet känns stort

Nu är det tyst
men bara för en stund
det hörs inte ett knyst
så jag får nödrimma en stund

Stunden är kort
så jag får skynda på
innan jag glömmer bort
varför jag stressar och går på

Det är för mig
och för min egen ro
det är inte för dig
det får du aldrig, aldrig tro

Bara ett tag
bara ett ögonblick
vill jag få vara jag
jag med det egna liv jag fick

Jag gör det fort
medan tystnaden hörs
medan rummet känns stort
och innan ensamheten störs




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-15 20:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra om att, för en stund, söka lugn och ro i en stressad tillvaro!
2017-05-16

  Maria Sundelin VIP
Du har fångat din känsla av att aldrig vara riktigt ensam bra
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP