Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"vemod"

Jag är en vilsen förtvivlad orkan.
En tillintetgjord fantasi.
En otänkbar möjlighet.
En av omständigheter förolyckad dröm.

Tiden är obönhörlig och absolut,
men betyder ingenting.
Jag dyrkar och fruktar den
i bojor av vanvårdad längtan.




Fri vers (Fri form) av Ricardo
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-15 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fantasi och möjligheter
allt är positivt
tom tiden
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ricardo
Ricardo