Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POESINS STYCKMÖRDARE

När en enskild dikt av någon uppburen poet,röner den förmånen eller oturen,bli så uppmärksammad att den blir föremål för litterära proffsanalytikers omdömen,brukar det följdaktligen resultera i en radda motsägelsefulla teorier av tröttsamma spekulationer,där diktaren själv inte känner igen sin dikt,utan görs till något helt annat,som om de levde i helt olika världar.

Det dessa sk poesiens uttolkare och förståsigpåare gör,är helt enkelt att dissikera och styckmörda en kanske annars så välkomponerad dikt,och stjäla sig en selfies,som de ju själva är helt oförmögna till att dikta poesi.

Vem annars är väl den mest sakkunnige i bedömandet av sina verk,om inte diktaren själv,att i sin upphovsrätt och 1:a handsrätt förtydliga sin dikts avsikt och andemening.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-16 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP