Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sport är ett ord. Som de säger i en kvasi-filosofisk diskussion i filmen 'Matrix II'. Det ordet går att dela upp i port, ort, sort, torp, por, pors, rop, spor, PRO och så vidare. Men trots allt, det mesta kan ses som just en sport.


Och nu något litet om sport




Det meddelas, på omvägar, att i en speciell sport
det måste sättas två baljor
för att den första alls skall räknas

och för att en eller annan byk
skall kunna tvättas
såväl domare, publik och deltagare
måste vara överens

på det viset avgörs matchen
och även om det kan
gå litet hur som helst, ta tid

så blir det resultat
hur som helst efter hand
och det vet en ju om riksdag
den tar sig olika ut




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-05-16 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP