Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYST DIPLOMATI

Slå ihjäl de gamla,sjuka och fattiga.

Skjut alla som röstar på fel parti,

men säg det inte högt,utan gör det

genom en tyst diplomati under en

"Lex non scripta"




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-17 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP