Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personer på bild har ingen relativitet till text mer än som illustration.


INGA ÄNGLAR

Sådant vill mödrar helst inte höra talas om,att hennes dotter kommer bli likadan som hon själv när hon var i tretton,fjorton års ålder,då saven steg mellan hägg och syrén och de tänkte på sex,sex timmar av tolv,precis som om det skulle vara ett problem,som är ärftligt,trots att det oskuldsfullas längtan i de heliga könens outtömliga begär,är instinktivt nerärvd och fullkomligt naturlig och normal.

Däremot borde modern inpränta i sina barn,skillnaden mellan hjärtats och könets begärelse,helst som hon själv varit ett dåligt föredöme.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-18 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP