Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FANTASIN ÄR UPPFINNINGARNAS MODER

Vad vore en rationellt cerebrerande varelse utan fantasi,mer än blott en torftig likriktad massa,förpassad till landet "allas lika värde"

Vad som hos psykiatrikers vanföreställningar,betraktar fantasin som grunden för psykiska störningar och vanföreställningssyndrom,kan gott och väl omvänt användas emot dem själva om deras vanföreställningar och psykiskt inlärda tvångsbeteenden.

Utan mänsklig fantasi skulle ingenting kunnat utvecklas.

Däremot kan utvecklingen bli invecklad om den trasslar in sig i förvecklingar.

 




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-18 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP