Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från google


Vädergudarna tar kål på mig.

Vad är detta för konstigt klimat
vi fått ?

Ena sekunden skiner solen från en klar himmel
medans nästa öppnar sig himmlen
och allt vett och sans rinner ner som största
syndafloden.

Jag har precis satt mig ute med min frukostbricka ,
tänker njuta och "bara vara" för stunden.
Swish så blir himlen svart som i natta .

Stånk och stön , förbannade mister spön. . i backen.
Mitt goá morgon mys försvann i ett huj.
Nåja, tur mitt glada jag finns kvar ,
nu kan jag istället lägga mig i mitt kar.

Ljusen flämtar i olika valörer ,
skummet yr runtomkring mig.
Skrattar gott åt han ovandär.
Märkligare händelser får man leta efter!

Yahoo !! Du fick mig att le inombords ,
njuter och minns denna mystiska dag.





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-19 18:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Numer har vi aprilväder
året runt!
2017-05-22

  Lindha W Gustavsson
Fint ordat om hur du anpassar dig efter vädergudarnas behag. Ömsom sol ömsom regn.
2017-05-21

    ej medlem längre
Naturen kastar oss från det ena läget till det andra - det är bara att följa med.
2017-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är tvära kast på väderleken...men man får ta det som det kommer...
2017-05-19

    ej medlem längre
Skriv om den här men som dikt
Bra tema
2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP