Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Say Hello to Heaven

For a moment Its all divine

say Hello to heaven,

it will all be fine

Love like it all is found

Search & Rebound.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-11 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP