Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN BROTTSLIGA PRIMATEN

Vad beträffar det kriminella bedöms djur som laglydiga i förhållandet till naturen och sitt modus vivendi,i motsats till den civiliserade människan i vars onaturliga beteenden förbryta sig mot allt i sin egoistiska överlevnadsinstinkt därur den kriminalantropologiska studien framhärdar människan som en brottslig natur, så ju mer polis en människa är,desto mer kriminell,då det ingår i den kriminellas beräkning att är man polis,så kommer ingen misstänka en för brott,och i de få fall någon polis blir misstänkt så utreder polisen sig själva och frikänner sig därmed från åtal.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-20 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP