Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista önskan

Älskling, lyssnar du på ackorden?
Ser du alla orden?
Eller är du redan under jorden?
Älskling, fly inte ifrån mig
Inom mig spränger allt jag skulle säga dig
Det börjar redan tyna bort
Älskling, snälla lämna mig inte såhär kallt
Svara mig bara en sista gång
Innan jag slår sönder allt
Med skärvorna från vår sång




Bunden vers av Mike Jagorb
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-20 18:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-05-26

    ej medlem längre
Vackra frågor förmedlade med mjuka ord.
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Mike Jagorb

Senast publicerade
Osäkerhet
En sista önskan
Hav
* Se alla