Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE FARLIGASTE MÄNNISKORNA

Vad betecknar en farlig person
och vad är det som gör en sådan
person farlig ?

Ta en person som förhärdats så
i livets möten med andra männi-
skor,att han blivit totalt känslo-
mässigt kall inför allt.

Människor gör varandra till vad
de blir och får därmed de mons-
ter de förtjänar.

Det är sålunda de som skapat
dessa monster,som ska stå till
svars för de handlingar sådana
känslomässigt störda personer
begår,för de är de egentligt far-
ligaste människorna.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-20 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP