Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur mitt huvud!


Ut ur mitt huvud!

 

Jag lobotomeras fri

Men hjärtat minns dig




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-05-23 18:03



Bookmark and Share


  * Ammi *
jepp, hjärtat minns!
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP