Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilen - förmedlaren


Idag längtade jag efter
min döda väninna
hon som älskade fjärilar

Och ikväll
i den ljumma majkvällen
satte sig en fjäril
på marken framför mig
det var en nässelfjäril
den som bär hennes färger

Hon ville säga något
och det gjorde hon
för i mitt hjärta talade hon
som förut
och vi kom varandra nära
så nära
på nytt
igen

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-20 20:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En vacker dikt
framförd med
så mycket
känsla som går
att få fram genom
en liten fjäril.
2017-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att kunna känna denna närhet...så fint skrivet...
2017-05-23

  Anya VIP
Så fint om närhet på ett annat plan. Jaa fjärilar kan verkligen prata med en. Känner på samma sätt. En öm och kärleksfull text.
2017-05-23

  Salvation Pepper
Naturens och Livets mirakel.
2017-05-23

    Dan Myrbeck
Fint. Ja, det är nog mycket som
vetenskapen inte förstår.
2017-05-22

  Bo Himmelsbåge
Mycket fint och berörande skrivet, om andevärlden och Din kontakt med Din väninna där! Ja, det gäller att vara observant på små tecken frän andra sidan och fortsätta konversationen!

Stort tack!
2017-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text som jag känner igen mig i!
Blir lite blank i ögonen.
2017-05-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
En hälsning
från ovan
just det
är gåvan!
2017-05-21

  anits VIP
Så fint och berörande förmedlat!
2017-05-21

  Chawa VIP
Åh så fint förmedlat! Vilken hjärtinnerlig bekräftelse och kärlekshandling! Tack för att du delar med dig!
2017-05-21

    ej medlem längre
Ett oförglömligt minne med en så vacker hälsning!
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP