Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOURNALISTKRIS

Varslet om journalistkris på landets tidningsredaktioner medför att 1600-talets "visgossar" ryktesspridare,konspiratörer,och alla andra som ägnar sig åt löst pladder och sladder får större utrymme sprida sina motsägelsefulla sk nyheter,som utan vare sig substans och källgranskning,köps av enfaldigt folk,för det är ju också gratis nyheter,dessutom kan de själva dra ifrån och lägga till,som det behagar,för att göra sig intressanta lyssna till,som en berusning.

Konsekvenserna för en sådan nyhetsrapportering blir förödande och leder till upplopp,kaos och förvirring,där anarkin sprider sig som en löpeld.

Här borde en diagnos fastslås benämnd "skvallerpsykos" för mest rör det sig om en manisk pratorgie som närmast sexuell upphetsning med sadomachochistisk läggning.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-21 01:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra skrivet!
Den hysteriska
"Kevinsoppan"
Ett ypperligt
Exempel!!

2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP