Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIFE IS LIFE

Livet ja ! vad omfattar det om inte en väntan på att bli hungrig och därefter få tömma tarmen.

Livet ! jaha, vad är det om inte bli kåt och föröka människosläktet.

Livet ! vad är det om inte älska och låta sig älskas.

Livet ! vad är det om inte arbeta i sitt anletes svett,för att man ska kunna bli trött och sova gott,med rent samvete av att man uträttat ett välförtjänt livsverk.

Livet ! vad är det om inte döda eller låta sig dödas.

Livet ! vad är det om inte en fysisk erosion och en själslig explosion.

Livet ! vad är det om inte ett ständigt återupprepande.

Livet ja ! är så mycket att ingen hinner med det i detta liv.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-22 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP