Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÖTTA SULOR

jag har nött min sulor

i landsvägens damm

har väl fått mina bulor

men har tagit mig fram

jag har aldrig haft körkort

och jag gillar att gå

blir det regn tar jag bussen

och jag sjunger som så:

 

oavsett vad som händer

jag är trygg i Hans händer

men hur är det med dig?

har du kapitulerat

för den kärlek Han ger

Han som bär namnet Jesus

och som är mer än mer?

 

jag har slitit ut strumpor

i parti och minut

sånt är livet härnere

tills min vandring är slut

och fast kepsen är urblekt

så är huvudet klart

snart är vandraren hemma

det ska bli underbart!

 

 

LARZ GUSTAFSSON

(Text & Musik)

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2017-05-24 17:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som får mig att tänka en gammal låt "Den glade vandraren"
2017-05-24

  objekt3
Alla som promenerar i ur o skur gör stan fri o fin

2017-05-24

    ej medlem längre
Mycket fint!
2017-05-24

    ej medlem längre
fin text --förmodligen musiken också
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP