Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska rita ett hus

 

 

rum, ett för varje
och som en streckad gubbe får du vara
med pennor, händer, blundade ögon och
medgörlighet

 

 

en dörr, för varje
med lås, så vi kan låsa in
pennor, händer, blundade ögon och
medgörlighet

 

 

på verandan, för det ritar jag till, lägger vi
behovet av att vara synlig
synligt för alla
och ingenting kan bli mer rätt
än att få synas
på rätt sätt

 

 

sen vi stänger in
men först ser vi, förstår vi, förlåter vi
varandra
och har saftkalas i trädgården
under eken där vi föds

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-25 00:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En fin läkande orddröm
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP