Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag längtar

 

 

gator med trafikkaos
stickande cigarettrök i varje hörn
gamla kartonger, flaskor, papper
ja, sopor helt enkelt, överallt

 

 

jag trånar

 

 

milda ögon
obegripligt tal
hygglighet
och sallad

 

 

jag suktar

 

 

huset på sluttningen
klostervägen längs berget
droppstensgrottorna
och växterna

 

 

 

och mest av allt
önskar jag

 

 

färgerna mot mina ögon

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-05-25 00:20



Bookmark and Share


  McLashlan
Den här får en att vilja resa långt långt bort till söderns land trots att sommaren fått lite vittring här i Suecia.

"huset på sluttningen
klostervägen längs berget
droppstensgrottorna
och växterna"

snyggt!
2017-05-27

    ej medlem längre
Kalimera:)
2017-05-26

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint flöde i denna dikt.
2017-05-26

  Eva Langrath VIP
Fint flyt och djup i orden som bär en längtan
2017-05-25

    ej medlem längre
Bra och längtansfull, bra flyt
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP