Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto ; Copyright : Soligajag_1


En mysig kväll !

Som jag längtat efter denna kväll ,
titta på underverket som min vän gjort
i ordning och målat.

Vi skulle inviga den ikväll,
hon hade hängt upp flamingos i den
som lös som vackra stjärnor.

Ett glas Rosé för att skåla för
denna vackra hammock.
Vi satt oss i den och puttade med benen ,
Nu gungar vi !!

Vilken himmelsk kväll med olika
inslag av humor och ironi ,
skrattade som tokar bägge två.

Finns det något bättre än vänskap ,
på hög nivå och alla känslor springer sin kos.

En kväll i sagolandet där flamingona bor.
Så döpte jag denna kväll!





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-25 19:16



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Vi behöver sådana här härliga kickar med mys och vänskap då och då ...
2017-05-27

  Lindha W Gustavsson
Fint skaldat från en kväll med en god vän - minne att bära med sig!
2017-05-26

    Dan Myrbeck
Läckert rosa - jag kan den
självklart inte risa. Bara
rosa!
2017-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt berättat...
2017-05-25

  Syrran77
Vilken underbar kväll!
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP