Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Är IV

Jag är kärlek
Jag är kärleken själv
i en kvinnas klänning
i en kvinnas kropp
med kvinnliga händer
och…
förälskade ögon...




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-26 22:38



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så mysigt skiven kärleksförklaring
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual