Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIVILISERADE REFLEXIONER. ( I )

Vi ska här nu inte fördjupa  oss  i  vår försoffade  förkovring
över det tragiska tillstånd  det inbegriper  av att vara männi-
ska,utan i positiv bemärkelse söka en utväg in i de naturligt
vilda instinkternas ohämmade värld, vars sundhet överträff-
ar  den  civiliserade  människans  onaturliga och amoraliskt
degenererade modus vivendi.

Att livet är ett  långt eller kort  utdraget  självmord  anstiftat
av föräldrarna  beror på genernas  fortbestånd  förgrena  sig.

En annan variant på självmord  är  att  låta  staten tänka för
en individ,som lär ut hur man ska leva,tänka,klä sig osv.

I sådana civilisationer äter, skiter och knullar  de  på  komm-
andon för där gälla Inga naturliga instinkter.

Den  civilisationen  bygger  på "allas lika värde"  befolkad  av
streck-kodsmänniskor, ämnade  enkom  för  produktion  och
konsumtion.

Deras förgestalter var Lenin,Mao,Marx,Hitler mfl

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-27 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP