Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd

Det finns mycket du vill göra
som andra inte borde få höra
det finns meningar som aldrig sägs
det finns mycket som du känner
men inte delar med dina vänner
fast du vill berätta face to face

Det finns mycket som förhindrar
när du vill höra orden som lindrar
du vill höra att det är okej
det är inget som är valbart
och det är alltför ofta helt solklart
det finns alltid folk som dömer dig

Det finns folk som alltid tycker
och det finns folk som sliter och rycker
och de måste alltid säga sitt
de vill alltid in och bestämma
så att du aldrig känner dig hemma
i det enda livet som är ditt

Du är den som alla hittar
och alla står och pekar och tittar
men det är inget de själva ser
du är den som sticker ut här
snart vet nog hela Sverige vem du är
och sen vill de bara veta mer

Om du blir dömd
blir du nog aldrig glömd
men blir du glömd
så är du ändå dömd

Det finns mycket du vill göra
som andra ändå alltid får höra
det finns meningar som alltid sägs
det finns mycket som du känner
och som du delar med dina vänner
men du gör det inte face to face




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-27 18:16



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Klockrent

2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP