Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVENSKHETEN KAN SVENSKARNA FÅ BEHÅLLA FÖR INGEN VILL HA DEN

Svenskhet ! vad är nu det för slag ?

I. Neutral feghet.

II. Avundsjuka.

III. Skvaller sjuka.

IV. Lögnaktiga

V. Falska.

VI. Baktalare som helst talar "OM" en person istället för "MED".

VII. Intrigerande.

VIII. Diplomatiskt kriminella.

IX. Jantelagen.

Dessa kynnen och lynnen får vi hoppas våra redan så beprövade flyktinginvandrare förskonas ifrån.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-28 02:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis som i alla länder. I övrigt, en perfekt beskrivning av dig.
2017-05-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jantelagen inbegriper alla de övrigt angivna,dessutom tillhör den Norge,men ok,lägger in den som regelverk.
2017-05-28

  Peter Stjerngrim VIP
Du glömde Jante-lagen
som utgör själva ramverket
för svenskheten
om än den finnes spridd i varierande grad även utanför våra gränser ...

2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP