Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HISTORIKERN

En historisk krönika över mänskligheten,

bör innehålla en anstrykning

av anklagelser och åtal,

samt där bevis befinnes vara övertygande

för rannsakning,

och slutgilltig dom.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-28 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP