Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDAN CIGARETTEN LIGGER I ASKFATET OCH GLÖDER

 

Extasen som är släkt med hysterin,spelar alltid på spänd lina,ovanför en avgrund av galenskap.

*

Det är så med det man älskar,att man älskar det så mycket och så ofta att man till slut tröttnar på det.

*

Den vars kyskhet underhålls av sträng disciplinerad askes,härdad i exil ifrån världsliga bojor,föder den fruktbara andlighetens berusande kreativitet,vars demoni bör vara varje sann diktares rättesnöre.

*

Med ett kritiskt temperaments energiska glöd,underhåller man elden i helvetet.

*

Kroppsliga smärtor har sin begränsning,men själen ingen.

*

Det räcker inte med att vara beläst,för att bli en lärd,om man inte har praktisk erfarenhet.

*

 




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-29 16:05



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nej ! Jag är inte permanent rökare,endast feströkare samt när jag drabbas av nervösa utbrott,fallandesjuka,yrsel,svindel och extas.
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP