Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla vänner

Skrivandet har nog fungerat som en sista livlina
När jag inte haft någon alls
Men nu är jag inte ensam längre

Plötsligt blir man vacker
Eftertraktad
Rolig och intressant

Ändå går jag tillbaka till min gamla kompanjon
Den som accepterade mig med fett hår finnar stirrig blick och ringar under ögonen

Alla ville att jag skulle ändras
Men ingen orkade förstå varför jag var som jag var
Folk glömmer så fort och plötsligt kommer de till mig för kärlek
Nu när jag har fått klura ut allting själv
De säger
Hjälp mig
Och jag hjälper dem
För det är vad jag hade velat att någon gjorde för mig
Två år sedan

De säger inte förlåt för att de ignorerade mig i skolkorridoren
Men det gör mig inte så värst mycket
Jag vet att de är flyktiga vänner
Men det betyder inte att de inte är vänner alls

En stor plats i mitt hjärta har mina
Gamla vänner

Gamla vänner,
Ni som älskade mig när jag inte var särskilt älskbar,

Tack så himla mycket för att jag fick hålla er i handen;

Jag tror att vi kan bygga något vackert nu




Fri vers av vem sa vad sa du
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-29 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vem sa vad sa du