Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄGG NER RÄTTSPSYKIATRIN

Lägg ner rättspsykiatrin så blir folk friska.

Psykiatrisk behandling går ut på att ta ifrån patienterna allt det som gör dig och mig naturliga och normala,dvs "friska"

Rättspsykiatrin är inte normal och knappast de som tillåter sig jobba inom den.

Psykiatrisk vård tillåter legaliserad knarklangning även till femåriga barn på "Bup" 

Vad är det för dårar i regeringen som tillåta att denna mardröms och mord industri får fortsätta verka.

Lägg även ner systembolagsmonopolet.

Pengar,alkohol och Piller är inte vad ett välmående samhälle behöver.

Ett rättvist samhälle är ej heller i behov av poliser och vaktbolag.

Men de är väl så det är som det blir när politiker tänker med kuken och magen istället för med hjärtat och förståndet.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-29 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP